Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  BYBI Strawberry Booster 15 ml

  Luonnollinen, ravitseva ja kosteuttava hajusteeton öljyseerumi erityisesti kuivalle ja herkälle iholle soveltuen myös jokaiselle ihotyypille päivittäiseen käyttöön.

  19,50 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Bybi Beauty Strawberry Booster on öljymäinen, kellertävää ja hajusteeton pienessä lasisessa pipettipullossa oleva öljyseerumi.

  Tuote sisältää 100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Mansikansiemenöljy sisältää runsaasti omega 3 ja 6 rasvahappoja sekä ellagiinihappoa jotka yhdessä rauhoittavat, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Se myös pehmentää ihoa ja sitoo iholle kosteutta poistaen pintakuivuutta tehokkaasti jättämättä ihoa tahmean tuntuiseksi hyvän imeytyvyytensä ansiosta.

  Luonnollinen, ravitseva, kosteuttava ja rauhoittava öljyseerumi erityisesti kuivalle ja herkälle iholle soveltuen myös erinomaisesti jokaiselle ihotyypille päivittäiseen käyttöön, myös meikin alle. Tuote on vegaaninen ja eläinkokeeton. Vain ulkoiseen käyttöön.

  Käyttö: Annostele tuotetta muutama tippa seerumin/ voiteen sekaan tai suoraan iholle, levitä kauttaaltaan kasvojen ja kaulan alueelle.

  Pakkauskoko: 15 ml

  Säilyvyys: 12 kk avaamisesta.

  Säilytys: Huoneen lämmössä lapsien ulottumattomissa.

  Valmistaja: Clean Beauty Co Ltd

  Valmistusmaa: Englanti

  TUOTETIEDOT

  BYBI Strawberry Booster 15 ml

  INCI: Fragaria Ananassa (Strawberry) Seed Oil.

  SKU: TP4672
  Osastot: , , , ,
  Avainsanat: anti-age, bybi beauty, eläinkokeeton, herkkä iho, hoitava, ihon hoito, kasvot, kosteuttava, kuiva iho, luonnollinen, mansikansiemenöljy, mansikka, pintakuiva iho, ravitseva, suojaava, vegaaninen
  Valmistaja:

  Parasta ennen 31.03.2023.