Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  DONNA TAPONERO CE-KUUSENPIHKAVOIDE 20% 30 ml

  CE-merkitty, hoitava ja antibakteerinen voide ihottumiin, pieniin ihovaurioihin sekä halkeilevalle ja hiertyneelle iholle.

  26,90 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Donna Taponero CE-Kuusenpihkavoide on täyteläinen, ruskeaa ja pihkan tuoksuinen pyöreässä kierrettävä kantisessa biohajoavassa puukomposiittipurkissa oleva voide.

  Tuotteen vaikuttavana aineena on kuusenpihka. Pihkaa vapautuu puun vaurioituneelle kohdalle ja sen tehtävä puussa on suojata puuta mikrobi-infektioilta jotka johtaisivat puun lahoamiseen. Se on siis antimikrobinen ainesosa ja toimii ihon hoidossakin hyvin ominaisuutensa ansioista. Siitä saadaan apua mm. pieniin haavoihin, rakkuloihin, ötökän pistoille ja pihkaa käytetään nykyään jopa sairaaloissa mm. makuuhaavojen hoidossa.

  CE-merkitty, 100% luonnollinen, hoitava ja antibakteerinen voide erityisesti ihottumille, pienille ihovaurioille sekä halkeilevalle tai hiertyneelle iholle. Se sopii kaikille vauvasta vaariin päästä varpaisiin, myös psoriasiksen ja atooppisen ihon hoitoon. Voide on vedetön ja näin ollen erittäin riittoisa. Vain ulkoiseen käyttöön. Tuotteen sisältämän kuusenpihkavoide voi aiheuttaa allergiaa eikä tuote sovi hartsiyliherkille.

  Käyttö: Annostele tuotetta pieni määrä puhtaalle kuivalle iholle tarpeen vaatiessa. Haavoihin käytettynä desinfioi ensin haava jonka jälkeen sivele tuotetta suoraan haavaan tai sideharsoon jonka käärit haavan päälle. Toista hoitoa niin pitkään kunnes ihoalue on parantunut, voide on turvallinen käyttää pitkiäkin aikoja.

  Koko: 30 ml

  Säilytys: Viileässä valolta ja auringolta suojattuna lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: Donna Taponero

  Valmistusmaa: Suomi

  TUOTETIEDOT

  DONNA TAPONERO CE-KUUSENPIHKAVOIDE 20% 30 ml

  INCI: Brassica Rapa Oleifera (Rypsiöljy), Cera Flava (mehiläisvaha), Picea Abies Resin (kuusenpihka)

  SKU: TP7176
  Osastot:
  Avainsanat: antimikrobinen, atooppinen iho, CE-merkitty, donna taponero, haavan hoito, haavat, iho ongelmat, iho vauriot, ihon hoito, ihottumat, kotimainen, luonnollinen, mehiläisvaha, pihkavoide, psoriasis, rypsiöljy
  Valmistaja: