Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  Ecodenta Caries Fighting Hammastahna 100 ml

  Luonnollinen, puhdistava ja tehokkaasti kariekselta suojaava mintun makuinen hammastahna soveltuu jokaiselle aikuiselle päivittäiseen käyttöön.

  8,49 

  Varasto loppu

  Brands:Ecodenta

  KUVAUS

  Ecodenta Caries Fighting Hammastahna on voidemaista, vaalea ja limen makuinen muovisessa tuubissa oleva hammastahna.

  Tuotteen vaikuttavina aineina on ksylitoli, limen sekä korianterin eteerinen öljy. Ksylitoli suojaa hampaita ehkäisten hampaiden reikiintymistä joten hammastahna sisältää sitä jopa 25%. Limen eteerisellä öljyllä on antibakteerisia ominaisuuksia jonka ansiosta se puhdistaa tehokkaasti suuta. Korianterin eteerisellä öljyllä on kipua lievittäviä ja antibakteerisia ominaisuuksia joten sitä on käytetty hammassäryn ensiapuna.

  Luonnollinen, puhdistava ja tehokkaasti kariekselta suojaava hammastahna soveltuu jokaiselle aikuiselle päivittäiseen käyttöön ehkäisemään plakkia ja reikiintymistä. Hammastahna ei sisällä fluoria. Tuote on vegaaninen, eläinkokeeton, hammaslääkäreiden testaama ja Liettuan Yliopisto terveystiedekunnan hyväksymä.

  Käyttöohje: Annostele tuotetta noin herneen verran ja pese hampaat huolellisesti. Valvo etteivät lapset niele tahnaa paljoa hampaiden harjauksen yhteydessä.

  Pakkauskoko: 100 ml

  Säilyvyys: Katso parasta ennen päiväys

  Säilytys: Huoneen lämmössä (5-25 astetta) lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: BIOK laboratorija

  Valmistusmaa: Liettua

  TUOTETIEDOT

  Ecodenta Caries Fighting Hammastahna 100 ml

  INCI: Hydrated Silica*, Glycerin*, Xylitol*, Aqua*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Xanthan Gum*, Aroma, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Oil*, Coriandrum Sativum (Coriander) Leaf Oil* (Limonene)

  * Luonnollinen raaka-aine

  SKU: TP5819
  Osastot:
  Avainsanat: ecodenta, eläinkokeeton, fluoriton, hammaskivi, hammastahna, herkkä iho, herkät hampaat, hoitava, karies, korianteri, kruunut, lime, luonnollinen, plakki, reikä, suojaava, suuhygienia, suun hoito, vahvistava, vegaaninen, xylitol
  Valmistaja: