Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  -60%

  Farfalla Beschützt Sein Aura Schutzender Bio-Raumspray – Suojaava Aura Huonespray 75 ml

  Luonnollinen, vegaaninen ja terapeuttinen vahvan tuoksuinen aura tuoksusekoitus soveltuu auttamaan selkeyttämään ja puhdistamaan elämää.

  6,76 

  Varasto loppu

  Brand:Farfalla

  KUVAUS

  Farfalla Suojaava Aura Huonespray on nestemäinen, kirkas ja raikkaan sitronellan tuoksuinen lasisessa suihkepullossa oleva suihke.

  Tuote sisältää mm. sembramännyn, frankinsensen, bergamotin sekä patsulin eteeristä öljyä. Tuoksusekoitus soveltuu käyttöön silloin kun puhdistuminen ja selkeys ovat ajankohtaisia elämässä auttaen asettamaan ja suojelemaan rajoja.

  100% Luonnollinen, vegaaninen ja terapeuttinen aura tuoksusekoitus soveltuu auttamaan selkeyttämään ja puhdistamaan elämää. Valmistettu luomualkoholista ja 100% eteerisistä öljyistä, eikä se sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Tuotteet ovat eläinkokeettomia, valmistettu reilun kaupan raaka-aineista ja ainesosista osa on valvottua luomutuotantoa. Vain ulkoiseen käyttöön. Tuotteiden sisältämät eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergiaa ja niille voi herkistyä pitkäaikaisen käytön seurauksena.

  Allergeenit; d-limonene, linalool, citral, beta-pinen

  Käyttö: Suihkauta tuoksua huoneilmaan 1-2 suihkausta.

  Koko: 75 ml

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

  Säilyvyys: Parasta ennen päiväys pullon kyljessä.

  Valmistaja: Farfalla Essentials AG.

  Valmistusmaa: Sveitsi, Uster.

  TUOTETIEDOT

  Farfalla Beschützt Sein Aura Schutzender Bio-Raumspray – Suojaava Aura Huonespray 75 ml

  SKU: TP5836
  Osastot: , , , , , , ,
  Avainsanat: aromaterapia, aura, eläinkokeeton, eteerinen öljy, Farfalla, huonespray, huonetuoksu, luomu, luonnollinen, vahvistava, vegaaninen
  Valmistaja:

  Parasta ennen: 30.9.2022