Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  -30%

  Farfalla Weihrauch Indien – Intialainen Frankincense eteerinen öljy 5 ml

  Luonnollinen, vegaaninen ja terapeuttinen lämpimän frankinsensen tuoksuinen eteerinen öljy soveltuu huonetuoksuksi esimerkiksi meditaatioon.

  10,36 

  Varasto loppu

  Brand:Farfalla

  KUVAUS

  Farfalla Intialainen Frankincense eteerinen öljy on nestemäinen, kirkas sekä frankinsensen tuoksuinen pienessä turvakorkillisessa lasipullossa oleva eteerinen öljy.

  Tuote sisältää eettistä Intiassa villinä kasvavan frankinsensen pihkasta höyrytislattua eteeristä öljyä. Sillä tiedetään olevan rauhoittavia ja puhdistavia ominaisuuksia poistaen näin mahdolliset huonot energiat tiloista.

  100% Luonnollinen, vegaaninen ja terapeuttinen frankinsensen eteerinen öljy soveltuu huonetuoksuksi esimerkiksi meditaatioon. Ei sisällä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Tuotteet ovat eläinkokeettomia, valmistettu reilun kaupan raaka-aineista ja kemotyypitettyjä. Vain ulkoiseen käyttöön. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergiaa ja niille voi herkistyä pitkäaikaisen käytön seurauksena.

  Huom! Jos aiot käyttää eteeristä öljyä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai sairauksista kärsivälle henkilölle, kysy neuvoa aromaterapeutilta ja lääkäriltä. Eteerisiä öljyjä ei suositella käytettäväksi raskauden aikana.

  Käyttö: Aromaterapiassa tai huonetuoksuna, iholle käytettynä sekoitettava aina pohjaöljyyn.

  Koko: 5 ml

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

  Säilyvyys: Parasta ennen päiväys pullon kyljessä.

  Valmistaja: Farfalla Essentials AG.

  Valmistusmaa: Sveitsi, Uster.

  Parasta ennen: 30.12.2025