Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  Geisha Shaver Hyaluronic Acid Serum – Kasvoseerumi 50 ml

  Luonnollinen, tehokosteuttava ja kiinteyttävä miedon tyrnin tuoksuinen seerumi erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle soveltuen myös jokaiselle ihotyypille.

  24,90 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Geisha Hyaluronic Acid Seerumi on nestemäinen, kirkas ja erittäin miedon tyrnin tuoksuinen lasisessa pumppupullossa oleva voide.

  Tuote sisältää hyaluronihappoa jolla on kyky sitoa itseensä moninkertainen määrä vettä. Näin ollen se saa ihon täyteläiseksi, kimmoisaksi ja syväkosteutetuksi häivyttäen myös ikääntymisen myötä tulleita hienoja juonteita.

  Luonnollinen, vegaaninen, tehokosteuttava ja kiinteyttävä seerumi erityisesti kuivalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle soveltuen myös jokaiselle ihotyypille päivittäiseen käyttöön. Tuote on turvallinen käyttää myös raskauden aikana. Vain ulkoiseen käyttöön.

  Käyttö: Annostele pieni määrä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle, hiero kevyin pyörivin liikkein kunnes tuote on imeytynyt. Viimeistele kasvovoiteella.

  Pakkauskoko: 50 ml

  Säilyvyys: 12 kk avaamisesta.

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ulottumattomissa.

  Valmistuttaja: Rogue Stock, Tampere

  Valmistusmaa: Suomi

  Tuotekuvat ovat suuntaa antavia tulevan brändiuudistuksen vuoksi.

  TUOTETIEDOT

  Geisha Shaver Hyaluronic Acid Serum – Kasvoseerumi 50 ml

  INCI: Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Betula Pendula (Birch) Sap*, Betaine, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Juice*, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Hippophae Rhamnoides (Sea Bukcthorn) Fruit Extract, Lactic Acid.

  SKU: TP6174
  Osastot: , ,
  Avainsanat: ekologinen, geisha shaver, herkkä iho, hyaluronihappo, ikääntynyt iho, juonteet, karvojen ajo, kestävä kehitys, kiinteyttävä, kotimainen, kuiva iho, luonnollinen, luontoystävällinen, muoviton, sheivaaminen, tehokosteutus, vegaaninen, zero waste
  Valmistaja: