Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  JACK N’ JILL Luonnollinen Hammastahna Mustaherukka 50 g

  Luonnollinen, mustaherukan makuinen, rauhoittava sekä hampaita suojaava hammastahna soveltuu jokaiselle lapselle päivittäiseen käyttöön.

  6,90 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Jack N’ Jill Luonnollinen Hammastahna Mustaherukka on voidemainen ja mustaherukan makuinen kierrätettävässä muovisessa tuubissa oleva hammastahna.

  Tuote sisältää kehäkukka uutetta sekä xylitolia. Kehäkukka uute rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää suun ihoa ja ikeniä. Runsas määrä ksylitolia suojaa hampaita ehkäisten hampaiden reikiintymistä. Tuotteen maut tulevat luonnosta.

  Luonnollinen, ikeniä rauhoittava sekä hampaita suojaava hammastahna soveltuu jokaiselle lapselle päivittäiseen käyttöön. Hammastahna ei sisällä fluoria, sokeria tai gluteiinia ja se on turvallinen nieltynä. Tuote on vegaaninen, eläinkokeeton, sulfaatiton sekä väriaineeton.

  Käyttöohje: Annostele tuotetta noin herneen verran ja pese hampaat huolellisesti kauttaaltaan.

  Pakkauskoko: 50 g

  Säilyvyys: Kuusi kuukautta avaamisesta.

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: Jack & Jill Operations Pty Ltd

  Valmistusmaa: Australia

  TUOTETIEDOT

  JACK N’ JILL Luonnollinen Hammastahna Mustaherukka 50 g

  INCI: ksylitoli, tislattu vesi, vihannesglyseriini, silica, sertifioitu luomu mustaherukkauute, ksantaanikumi, sertifioitu luomu tarhakehäkukan uute

  SKU: TP1851
  Osastot:
  Avainsanat: eläinystävällinen, fluoriton, gluteiiniton, hammastahna, hoitava, jack n jill, kehäkukka, luonnollinen, luonnolliset maut, luontoystävällinen, mustaherukka, myrkytön, rauhoittava, sokeriton, sulfaatiton, tehokas, vegaaninen, väriaineeton, xylitoli
  Valmistaja: