Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  JACK N’ JILL Säilytys/Huuhtelumuki Pupu 1 kpl

  Luonnollinen, biohajoava ja kestävä suloisella pupun kuvalla varustettu hammasmuki hampaanpesu tarvikkeiden säilytykseen, suun huuhteluun ja vaikka juomamukiksi.

  7,90 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Jack n’ Jill Hammasmuki Pupu on mattapintainen, vaalea, pupun kuvalla varustettu ja lapsen pieneen käteen sopiva kierrätettävässä pakkauksessa oleva hammasmuki lapsille.

  Hammasmuki on valmistettu bambusta ja riisin akanoista ja on näin ollen biohajoava joten sen voi kierrättää tai kompostoida.

  Luonnollinen, biohajoava ja kestävä suloisella pupun kuvalla varustettu hammasmuki hampaanpesu tarvikkeiden säilytykseen, suun huuhteluun ja vaikka juomamukiksi. Mukin kaikki osat ovat muovittomia sekä BPA, PVC ja ftalaatti vapaita. Hammasmukin voi pestä astianpesukoneessa mutta se ei kestä mikroaaltouunia. Tuote on eläin- ja luontoystävällinen.

  Käyttöohje: Pese ennen käyttöä.

  Pakkauskoko: 9 cm x 8 cm

  Säilytys: Huoneen lämmössä ilmavasti lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: Jack & Jill Operations Pty Ltd

  Valmistusmaa: Australia

  TUOTETIEDOT

  JACK N’ JILL Säilytys/Huuhtelumuki Pupu 1 kpl

  INCI: bambu, riisin akanat

  SKU: TP1839
  Osastot:
  Avainsanat: bambu, biohajoava, eläinystävällinen, hammasharja, hammasmuki, hellävarainen, huuhtelu, jack n jill, juomamuki, lapset, lasten hampaat, luonnollinen, luontoystävällinen, muoviton, myrkytön, pehmeä, riisin akanat, suuhygienia, säilytys, vegaaninen
  Valmistaja: