Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  -30%

  PRANARŌM Huile Essentielle Yuzu (Citrus junos) – Eteerinen öljy Yuzu 5 ml

  Puhdas, luonnollinen ja vegaaninen yuzun eteerinen öljy soveltuu erinomaisesti rentouttamaa mieltä ja kehoa sekä tukemaan ruoansulatusta.

  13,93 

  Varasto loppu

  Brand:PRANARŌM

  KUVAUS

  PRANARŌM Huile Essentielle Yuzu (Citrus junos) on öljymäinen, kirkas ja sitruksen tuoksuinen lasisessa pikku pullossa oleva eteerinen öljy.

  Aiemmin pääasiassa Aasian maissa käytetty yuzu -hedelmä on mandariinin ja limesitruunan risteytys. Japanissa kasvatetun yuzun kuorista kylmäpuristettu eteerinen öljy sopii käytettäväksi iholla, tuoksulampussa sekä myös sisäisesti. Sillä on muiden sitrushedelmistä saatavien eteeristen öljyjen tapaan rentouttavia, rauhoittavia sekä ruuansulatusta tasapainottavia ominaisuuksia.

  100% puhdas, luonnollinen ja vegaaninen yuzun eteerinen öljy soveltuu erinomaisesti rentouttamaa mieltä ja kehoa sekä tukemaan ruoansulatusta. Eteerinen öljy voi aiheuttaa allergiaa ja sille voi pitkäaikaisen käytön seurauksena herkistyä. Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana eikä alle 3-vuotiaille lapsille.

  Allergeenit: Luonnostaan eteerisessä öljyssä esiintyvät tuoksumolekyyli; limoneeni ja linalooli.

  Huom! Voi aiheuttaa ihoärsytystä jonka vuoksi sekoitettava kasviöljyyn max 10-30% pitoisuutena. Auringolle herkistävä jonka vuoksi ei suositella käytettäväksi iholle ennen auringonottoa.

  Käyttö: Stressin, kiukun, surun ja hermostuneisuuden hoidossa tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan ja/tai 2 tippaa yuzua ja 3 tippaa kasviöljyä sekoitettuna ranteiden sisäpuolelle ja jalkaterille hierottuna ja/tai sisäisesti 2 tippaa hunajassa, sokeritabletissa tai syötävään kasviöljyyn sekoitettuna, 2-3 kertaa päivässä. Rentouttamaan ja auttamaan unen saannissa tuoksulampussa 30 minuuttia kerrallaan ja 3-4 tippaa yuzua kasviöljyyn sekoitettuna ranteiden sisäpuolelle ja jalkaterille hierottuna. Edistämään ja tukemaan ruoansulatusta sisäisesti 2 tippaa yuzua hunajaan, oliiviöljyyn tai tilkkaan vettä sekoitettuna.

  Pakkauskoko: 5 ml

  Säilyvyys: Katso pakkauksesta parasta ennen päiväys.

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: Pranarōm International

  Valmistusmaa: Belgia

  TUOTETIEDOT

  PRANARŌM Huile Essentielle Yuzu (Citrus junos) – Eteerinen öljy Yuzu 5 ml

  INCI: Citrus junos

  SKU: TP5389
  Osastot: , , ,
  Avainsanat: diffuuseri, eteerinen öljy, iho ongelmat, ihonhoito, lisäaineeton, luonnollinen, PRANARŌM, puhdas, rauhoittava, yuzu
  Valmistaja:

  Parasta ennen: 5/2023