Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  SAAREN TAIKA Naamiosivellin 1 kpl

  Valkoinen, pehmeä ja viuhkamainen sivellin erityisesti kasvonaamioiden tarkkaan ja tasaiseen levitykseen, soveltuu myös käytettäväksi muiden tuotteiden levitykseen.

  4,50 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Saaren Taika Sivellin on valkoinen, pitkävartinen ja pehmeä sivellin, joka on muotoiltu viuhkamaisesti.

  Hellävarainen, helppokäyttöinen ja pehmeä sivellin erityisesti kasvonaamioiden tarkkaan ja tasaiseen levitykseen. Sivellintä käyttämällä vältät sotkun aiheutumisen ja parannat kasvotuotteesi riittoisuutta, sillä pienempi määrä tuotetta voi riittää jotta saat tasaisesti sen levitettyä verrattuna käsillä levittämiseen.

  Vinkki! Voit käyttää sivellintä myös esimerkiksi teepuusaippuan annosteluun finneille paikallisesti tai saippuan hellävaraiseen vaahdotukseen kasvojen alueella.

  Käyttö: Annostele astialle, kämmen selälle tai suoraan kasvoille, levitä siveltimellä kasvojen ja kaulan alueelle. Puhdista sivellin käytön jälkeen vedellä ja siivoussaippualla, jonka jälkeen aseta sivellin kuivumaan ilmavasti.

  Koko: 1 kpl

  Säilytys: Huoneen lämmössä ilmavasti lasten ja eläinten ulottumattomissa.

  Valmistuttaja: Saaren Taika, Särkisalo.

  TUOTETIEDOT

  SAAREN TAIKA Naamiosivellin 1 kpl

  SKU: TP7566
  Osastot: , , ,
  Avainsanat: kasvonaamio, kasvonaamiolevitin, kasvonaamion levitin, kasvonaamiosivellin, kasvot, naamiosivellin, saaren taika, sivellin
  Valmistaja: