Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  -50%

  SAAREN TAIKA Pyykkietikka Kesä 500 ml

  Luonnollinen, vaalea ja raikkaan kasteisen kesäaamun tuoksuinen pyykkietikka pyykkisi tehokkaaseen raikastamiseen ja pehmentämiseen.

  8,95 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Saaren Taika Pyykkietikka Kesä on nestemäinen, vaalea ja kesäisen kasteaamun tuoksuinen muovipullossa oleva pyykkietikka.

  Tuotteen vaikuttavia aineita ovat luonnollinen väkiviinaetikka sekä rosmariinin, seetripuun ja sitruunaruohon eteerinen öljy. Hapan väkiviinaetikka sulkee tekstiilin, varsinkin luonnonkuitujen kuidut saaden pyykin pehmeäksi, poistaa emäksisien pesuaineiden jäämiä ja saa myös pesukoneen kalkkikertymät kaikkoamaan. Se desinfioi ja raikastaa tekstiilit ollen luonnon oma hajunpoistaja. Rosmariinin, seetripuun ja sitruunaruohon eteeriset öljyt tuovat tuotteeseen sitruunaisen raikkaan tuoksun. Sitruunaruohon ja rosmariinin eteerisillä öljyillä on antibakteerisia ominaisuuksia, ja ne auttavat poistamaan bakteereita ja viruksia kotona. Mieltä rauhoittava seetripuun eteerinen öljy raikastaa tekstiileitä ja ilmaa tehokkaasti karkoittaen samalla ötököitä ja ehkäisee erilaisia homeita ja sieniä.

  Tuotteessa on voimakas tuoksu 5/5.

  100% luonnollinen, raikastava ja pehmentävä pyykkietikka soveltuu erityisesti treenivaatteille tai tunkkaisille tekstiileille hajuja poistavan ominaisuutensa vuoksi. Soveltuu myös kaikelle pyykille huuhteluaineeksi pyykinpesuun, silitys- tai tekstiilien raikastussuihkeeksi ja jopa siivoussuihkeeksi. Vain ulkoiseen käyttöön. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergiaa ja niille voi herkistyä pitkäaikaisen käytön seurauksena.

  Käyttö: Pyykkietikoiden pulloissa on QR-koodi, jonka skannatessasi avautuu kännykkääsi ohjesivu.

  1. Huuhteluaineena: Annostele n. 1 rkl huuhteluaine lokeroon, tuote on laimentamaton joten normaalia vähäisempi määrä riittää.

  2. Raikastus- ja silityssuihke: Annostele pieni määrä tuotetta veden sekaan suihkepulloon.

  3. Siivoussuihke: Annostele pieni määrä tuotetta veden sekaan suihkepulloon. Huom! Laimentamaton etikka on erittäin hapanta (pH 2-3) jonka vuoksi laimentamattomana se ei sovi kaikille pinnoille.

  Pakkauskoko: 500 ml

  Säilytys: Viileässä paikassa lasten ulottumattomissa.

  Säilyvyys: Vuosi valmistuksesta, katso parasta ennen päiväys pullon pohjasta.

  Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

  Valmistusmaa: Suomi. Valmistettu käsityönä Salossa.

  TUOTETIEDOT

  SAAREN TAIKA Pyykkietikka Kesä 500 ml

  INCI: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Rosmarinus officinalis, Cymbopogon citrates, Cedrus atlantica, *limonene, *citral, *geraniol

  * Esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä

  SKU: TP3196
  Osastot: , , , ,
  Avainsanat: kasviperäinen, kesä, kotimainen, luonnollinen, pehmentävä, pyykkietikka, raikastava, rosmariini, saaren taika, seetripuu, sitruunaruoho, vegaaninen, voimakas tuoksuinen
  Valmistaja:

  Parasta ennen 30.06.2024