Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  SAAREN TAIKA Sheavoi Karitevoi 100 ml

  Voidemainen, vaalea ja tuoksuton voide soveltuu erityisesti herkästä ja kuivasta ihosta sekä tuoksuyliherkkyydestä kärsiville henkilöille.

  22,50 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Saaren Taika Sheavoi Karitevoi on voidemainen, vaalea, tuoksuton ja vegaaninen pyöreässä muovittomassa pakkauksessa oleva voide iholle ja hiuksille.

  Tuotteen vaikuttavana aineena toimii puhdas sheavoi. Ravitseva sheavoi ehkäisee ikääntymisen merkkejä sen runsaan antioksidanttipitoisuuden ansiosta ja se kosteuttaa kuivaa ihoa soveltuen käytettäväksi myös hiuksille. Siitä on saatu apua raskausarpiin, psoriasikseen, ihottumiin sekä ekseemoihin kosteuttavan ja rauhoittavan ominaisuutensa ansiosta. Se korjaa ihon lipidikerrosten vaurioita ja auttaa tulehtuneen ihon oireisiin, näin ollen se on erinomainen ainesosa hoitamaan allergiaherkkää, palanutta ja akne ihoa. Voiteessa käytetty sheavoi on valkaisematonta eikä se sisällä keinotekoisia kemikaaleja, näin kaikki sheavoin hoitavat ja parantavat ainesosat pysyvät siinä tallessa. Myöskin Saaren Taikan valmistusmenetelmässä on huomioitu ettei sheavoi lämpene tietyn lämpötilan yli jolloin se menettäisi terapeuttiset ja tehokkaat ainesosansa.

  Ravitseva, kosteuttava ja luomulaatuinen voide soveltuu erityisesti herkälle, ongelmalliselle, rasvaiselle että kuivalle iholle mutta on erinomainen tuote jokaiselle ihotyypille. Tuote sopii kaikille vauvasta vaariin niin vartalon, käsien ja kasvojen iholle sekä hiuksille käytettäväksi. Vain ulkoiseen käyttöön. Tuote on hajusteeton.

  Käyttö: Annostele noin herneen verran tuotetta, lämmitä hyvin sormien välissä ja levitä iholle ohut kerros. Toista tarvittaessa.

  Pakkauskoko: n. 100 ml

  Säilyvyys: Vuosi valmistuksesta.

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: Saaren Taika

  Valmistusmaa: Suomi, Särkisalo.

  TUOTETIEDOT

  SAAREN TAIKA Sheavoi Karitevoi 100 ml

  INCI: Butyrospermum Parkii (sheavoi)

  SKU: TP336
  Osastot: , , , , , , , , ,
  Avainsanat: akne, allergiaherkkyys, ekseema, herkkäiho, ihon hoito, ihottuma, karitevoi, kosteuttava, kutina, luomu, luonnollinen, palanut iho, psoriasis, puhdas, saaren taika, sheavoi, tuoksuton, tuoksuyliherkyys, vegaaninen
  Valmistaja:

  Parasta ennen 30.4.2024