Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  100% Pure

  100% Pure on Amerikasta lähtöisin oleva luonnonkosmetiikkasarja, joka on inspiroitunut korealaisesta kosmetiikasta. Tuotesarjasta löytyy laaja valikoima ihonhoitotuotteita, värikosmetiikkaa ja vartalonhoitotuotteita, jotka ovat 100% puhtaasti luonnollisia – ilman keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai synteettisiä kemikaaleja. Raaka-aineet ovat peräisin luonnosta, ja niissä tapahtuvat kemialliset muutokset johtuvat vain biologisista fermentaatio-, tislaus- ja kylmäkäsittelyprosesseista.

  100% Puren tuotteita yhdistää hedelmävärjäys

  100% Pure -tuotteet ovat tunnettuja hedelmävärjätyistä meikeistään, jotka saavat värinsä kirkkaista hedelmistä, kasviksista, teestä ja muista kasvipigmenteistä. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai karmiinia, ja ne ovat täysin puhtaita. Tuotesarja on täynnä innovaatioita, teknologiaa ja patentteja, kuten Nano-spinning -tekniikkaa, joka manipuloi vaikuttavien aineiden molekyylirakenteen kokoa, ja kasvivärjättyä kosmetiikkaa.

  100% Pure on myös kehittänyt annostelujärjestelmän, jossa vaikuttaviin ainesosiin on tiivistetty hyaluronihappoa. Tuotteissa ei ole täyteaineita eikä vettä, ja ne sisältävät vain luonnonmukaisia ainesosia. Tuotesarjan perustajan Susie Wangin ensimmäinen patentti perustuu vaikuttavien ainesosien stabiloimiseen hapettumista vastaan.

  Tuotesarja ei sisällä myrkkyjä ja on täynnä raa'asti terveellisiä ainesosia.