Ostoskori

Toimitusehdot

Myrtilli Oy
Y-tunnus 2326782-4
Kurvilantie 76
52300 Ristiina

Luotu: 18.12.2018
Päivitetty: 25.02.2023

Yleiset

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias asioidaksesi verkkokaupassamme. Mikäli olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajan suostumuksen. Toimitamme tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen (ei Ahvenanmaalle).

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät 10%, 14% tai 24% arvonlisäveron.

Maksutapa

Maksu verkkokaupassa tapahtuu turvallisen ja luotettavan Paytrail -maksunvälityspalvelun kautta. Tarjoamme Paytrailin kautta laskumaksuja, tilimaksuja, korttimaksuja ja suoramaksuja. Sopivan maksutavan voit valita tilauksesi yhteydessä.

Toimitusaika

Verkkokauppamme toimitusaika on normaalisti 1-3 työpäivää (ma-pe). Kampanjoiden aikaan (esimerkiksi hintahulinat, Black Friday, joulu, jne.) kannattaa varustautua 3-7 työpäivän (ma-pe) toimitusaikaan. Postin ja Matkahuollon toimitusajat ovat normaalisti 2-5 arkipäivää. Verkkokaupalta noudettavia tilauksia säilytämme kahdeksan (8) arkipäivää, ellei asiasta ole erikseen sovittu asiakkaan kanssa toisin. Verkkokaupalta noudettaessa, sovimme aina asiakkaan kanssa hyvän nouto-ajan puolin ja toisin, sillä emme ole aina paikalla. Asiakas vastaa aina tietojensa paikkansa pitävyydestä. Myrtilli Oy ei ole vastuusta mahdollisista viivästyksistä tai muista asiakkaan virheellisistä tiedoista johtuvista ongelmista tuotteiden toimituksessa.

Jos tilauksellanne on kiire, laitathan meille sähköpostia, jotta varmistetaan aikataulu, kiitos. 

Toimitusmaksut

Tilauksen toimitusmaksut ilmoitetaan aina ennen tilauksen hyväksyntää.

Palautusoikeus & Vaihto-oikeus

Ota aina yhteyttä info@myrtilli.fi ennen tavaran palauttamista, oli kyse mistä tahansa.

Kuluttajansuojalain mukaan sinulla on oikeus perua ostoksesi 14 päivän sisällä. Palautusaika alkaa sinä päivänä, kun olet vastaanottanut tilauksesi tai olennaisen osan siitä.

Palautusoikeus on ainoastaan voimassa, jos tuote on alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaalla on oikeus tutkia tuotetta, mutta tuotteen avaaminen, sinetin poistaminen, sekä tuotteen kokeileminen on kielletty. 

Hygieniasyistä emme voi vaihtaa tuotteita toiseksi.

Lähettäjästä (myrtilli.fi) riippumattomista ja sopimattomista palautuksista peritään 20,00 € suuruinen maksu. Jos palautuksesta on sovittu ennen lähetyksen palautumista lähettäjälle, palautuksesta peritään 15,00 € suuruinen maksu. Jos olemme lähettäneet asiakkaalle väärän tuotteen, palautus on hänelle aina maksuton. 

Reklamaatio

Ota aina yhteyttä info@myrtilli.fi ennen tavaran palauttamista, oli kyse mistä tahansa.

Jos tuote on vahingoittunut tai väärä, se pitää reklamoida kohtuullisen ajan sisällä. Reklamaatio tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@myrtilli.fi. Liitä mukaan kuva/kuvia, joissa reklamoitu asia näkyy. Kuvaile virhettä tarkasti ja ilmoita, jos haluat uuden tuotteen tai rahallisen hyvityksen. Meillä on oikeus tarvittaessa pyytää lisää kuvia tai tietoja, tuote arvioitavaksi tai vaikkapa video, jos koemme sen tarpeelliseksi. 

Asiakkaan voi olla pakko maksaa palautusrahdista riippuen reklamaation luokasta. Jos palautus on hyväksytty, asiakkaan mahdolliset maksut korvataan aina. (Palautusrahti)

Jos reklamaatiota ei hyväksytä, tuotteen uudelleen lähettäminen maksaa 20,00 €.

Korvaus

Jos kauppa on purettu oikeudenmukaisesti, esimerkiksi palautusoikeuden tai reklamaation takia, palautamme rahat puretusta ostoksesta aina kuluttajalle 30 päivän sisällä. Emme korvaa varastettuja tuotteita. Emme myöskään korvaa noutamattomia tai palautettuja tuotteita, jos palautuksesta ei ole sovittu asiakkaan kanssa.

Luottamuksellisuus ja henkilötietolaki

Kun rekisteröidyt jäseneksi tai teet tilauksen, hyväksyt, että tallennamme tietosi yrityksessämme, jotta sitoumuksen täyttäminen teitä vastaan olisi mahdollinen. 

Virhe / loppuunmyynti ja hintamuutokset

Tuotteiden ainesosaluettelot on lisätty sivulle samaan aikaan tuotteen kanssa ja siksi se on saattanut joissakin tapauksissa muuttua valmistajan toimesta, nämä muutokset päivittyvät sivuille, kun ne huomataan ja emme vastaa mahdollisista virheistä tai painovirheistä. Myrtilli.fi:stä riippumattomat muutokset, kuten arvonlisäveron, valuuttakurssien tai muiden julkisten maksujen muutokset voivat vaikuttaa tuotteiden hintoihin. Pidätämme oikeuden kaikkiin hinnan muutoksiin.