Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  SAAREN TAIKA

  Hanki Saaren taika -tuotteet meiltä edullisesti ja nopealla toimituksella. Saaren Taika on särkisalolainen luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden valmistaja, joka on perustettu vuonna 2017. Yrityksen päämääränä on valmistaa laadukkaita ja ekologisia tuotteita, jotka eivät vahingoita ihmisten terveyttä eivätkä ympäristöä.

  Saaren Taika valmistaa kaikki ihonhoitotuotteensa huolellisena käsityönä Suomessa. Yrityksen yksi suosituimmista tuotteista on Saaren Taika Teepuusaippua, joka on saavuttanut lähes kulttimaineen. Saaren Taika on ollut monen ekologisen kosmetiikka- ja siivoustuotteen kehittämisen ja markkinoille tuomisen edelläkävijä Suomessa.

  Yrityksen tuotekehitys on keskittynyt ekologisuuden lisäksi tuotteiden kehittämiseen, jotka soveltuvat niille, joille muista vastaavista tuotteista ei ole ollut apua. Tuotekehityksen ansiosta Saaren Taika onkin saanut paljon positiivista palautetta ja kiitosta asiakkailtaan.

  Saaren Taika valmistaa kaikki tuotteensa zero waste -periaatteella, eli raaka-aineista ei synny lainkaan jätettä. Yritys on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia mahdollisimman paljon. Saaren Taika -tuotemerkillä onkin Avainlippu, joka kertoo, että yritys on suomalainen ja työllistää Suomessa.

  Saaren Taika on myös sitoutunut eläinkokeettomuuteen, ja kaikki yrityksen tuotteet ovat vegaanisia. Yritys käyttää vain korkealaatuisia, luonnollisia raaka-aineita, jotka ovat hellävaraisia iholle ja ympäristölle. Saaren Taika -tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin pääosin Suomesta, ja yritys pyrkii suosimaan lähituotantoa aina kun se on mahdollista.

  Saaren Taika on kasvanut vuosien varrella suuremmaksi ja on nykyään tunnettu luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden valmistaja Suomessa. Yrityksen tuotteita myydään ympäri Suomea, ja yrityksen verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden tilaamisen myös muualta maailmasta.

  Kaiken kaikkiaan Saaren Taika on luotettava ja vastuullinen yritys, joka panostaa laatuun ja ekologisuuteen kaikessa toiminnassaan. Saaren Taika -tuotteet ovat hyvä valinta niille, jotka haluavat käyttää laadukkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita.

  Lisätietoa Saaren Taikasta saat osoitteesta:  www.saarentaika.com