Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  -50%

  Geisha Shaver Gift Box 1 kpl

  Käytännöllinen lahjaidea tai omaan käyttöön soveltuva pakkaus sisältää kaiken mitä sheivaukseen tarvitset.

  15,95 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Geisha Shaver Gift Box sisältää Geisha Butterfly Shaverin sekä Shaving Gelin.

  Käytännöllinen lahjaidea tai itselle omaan käyttöön soveltuva pakkaus, joka sisältää kaiken mitä karvojen ajeluun tarvitset; höylän sekä ihoa rauhoittava ja liukastava sheivaus geeli 150 ml. Höylä on valmistettu zinc alloysta ja messingistä jotka takaavat sen että tuote on ruostumatonta ja korroosion kestävää. Sen butterfly ”twist to open” -avausmekanismi helpottaa ja nopeuttaa vaihtoterän paikalleen asettamista.

  Huom! Tuotteen sisältämät materiaalit voivat aiheuttaa nikkeliallergikoille reagointia. Geisha Shaver kestohöylä on kovaa tekoa ja parhaimmassa tapauksessa ikuinen, mutta voi silti hajota pudotessaan oikeassa kulmassa kovalle lattialle. Käsittelethän siis höylää varovasti ja varoen.

  Pakkauskoko: Geisha Shaver 1 kpl, Geisha Shaving Gel 150 ml

  Säilyvyys: 12 kk avaamisesta.

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ulottumattomissa.

  Valmistuttaja: Rogue Stock, Tampere

  Valmistusmaa: Sheivausgeeli Suomi, Höylä PRC

  Tuotekuvat ovat suuntaa antavia tulevan brändiuudistuksen vuoksi.

  TUOTETIEDOT

  Geisha Shaver Gift Box 1 kpl

  Geisha Shaver INCI: zinc alloy, messinki

  Geisha Shaver Shaving Gel INCI: Aqua, Sorbitol, Glycerin, Acacia Senegal Gum, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Croton Lechleri (Dragon’s Blood) Resin Extract, Hibiscus Sabdariffa (Roselle) Flower Extract, Sorbic Acid, Parfum, Linalool.

  SKU: TP6409
  Osastot: , , , , , , , , , , , , ,
  Avainsanat: ekologinen, geisha shaver, karvojen ajo, kestävä kehitys, kotimainen, lahja, lahjapakkaus, luonnollinen, luontoystävällinen, muoviton, perinteinen höylä, sheivaaminen, sheiveri, vegaaninen, zero waste
  Valmistaja: