Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  SAAREN TAIKA Ecolution Hellävarainen puhdistaja akneiholle 200 ml

  Maitomainen, vaalea ja parabeeniton puhdistaja erityisesti epäpuhtaalle, näppylöistä tai aknesta kärsivälle iholle.

  49,95 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Saaren Taika ecolution Hellävarainen puhdistaja akneiholle on maitomainen, vaalea ja parabeeniton keinukorkillisessa pullossa oleva puhdistusaine.

  Tuotteen vaikuttavana aineena toimii Benzoyl Peroxide (BPO V2) jota käytetään aknen hoitoon lääkinnällisissä akne-tuotteissa. BPO V2 ehkäisee tulehdusta ja on tehokas tulehdusta aiheuttavia bakteereita vastaan antibakteerisen ominaisuutensa vuoksi. Se luo reaktiivisen happiradikaalin rasvaiseen karvatuppeen ja näin ollen vähentää aknea aiheuttavien bakteerien määrää iholla jo viiden päivän päästä hoidon aloittamisesta. BPOta sisältäviä tuotteita saa reseptivapaasti mutta se on tunnettu ihoärsyke ja ihon herkistäjä, joten tuotteessa on päätetty käyttää ihoystävällisempää BPO V2 joka on turvallinen eikä aiheuta ihoärsytystä. Se on kuitenkin yhtä tehokas akneiholle ja se vähentää ihon vaalenemisen riskiä.

  Koska kyseessä on kosmetiikkatuote eikä lääkinnällinen tuote, ei voida sanoa että tuote parantaa aknea koska se on lääkinnällinen sairaus. Tuote kuitenkin sisältää samoja suositeltuja määriä BPO V2 (10%) mitä myös lääkinnälliset akne-tuotteet sisältävät ja on todistettu että tuote on erittäin tehokas haastavan ihon paranemisessa vähentäen näppylöitä, mustapäitä sekä finnejä.

  87% luonnollinen, tehokas, syväpuhdistava ja hellävarainen puhdistaja soveltuu erityisesti epäpuhtauksista ja näppylöistä kärsivälle iholle. Tuote on vegaaninen, parabeeniton, silikoniton ja sulfaatiton. Vain ulkoiseen käyttöön. Tuote voi aiheuttaa herkimmille allergiaa.

  Käyttö: Annostele puhdistajaa pieni määrä vanulapulle ja pyyhi ongelmallinen ihoalue tai koko kasvot lapulla. Käytä tuotetta aluksi n. 2 kertaa viikossa jotta iho tottuu siihen ja seuraa kuinka iho reagoi. Voit pikkuhiljaa lisätä käyttökertoja mutta käytä tuotetta maksimissaan kerran päivässä.

  Pakkauskoko: 200 ml

  Säilyvyys: 12 kk avaamisesta

  Säilytys: Huoneen lämmössä lasten ulottumattomissa.

  Valmistuttaja: Saaren Taika,Särkisalo

  Valmistusmaa: Alankomaat

  TUOTETIEDOT

  SAAREN TAIKA Ecolution Hellävarainen puhdistaja akneiholle 200 ml

  INCI: aqua, benzoyl peroxide, prunus armeniaca kernel oil (apricot kernel oil), cocos nucifera oil (coconut oil), sodium cocoyl glutamate, cetearyl alcohol, polysorbate 60, glycerin (palm free vegetable glycerin), parfum (allergen free), stearic acid, xanthan gum, phenoxyethanol, honey, musa sapientum leaf extract, ethylhexylglycerin, hydrolyzed silk

  SKU: TP6719
  Osastot: , , , , , ,
  Avainsanat: akne, BPO V2, ecolution, epäpuhdas iho, ihon hoito, ihon puhdistus, näppylä, ongelma iho, saaren taika, silikoniton, sulfaatiton, syväpuhdistava, tehokas, vegaaninen
  Valmistaja: