Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  -30%

  SAAREN TAIKA Eteerinen Öljy Sitruunaruoho 10 ml

  Nestemäinen, kirkas ja sitruunaruohon tuoksuinen eteerinen öljy jolla on antibakteerisia, deodoroivia ja rauhoittavia ominaisuuksia.

  6,97 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Saaren Taika Eteerinen öljy Eukalyptus on nestemäinen, kirkas ja sitruunaruohon tuoksuinen lasisessa pikku pullossa oleva öljy.

  Tuotteessa vaikuttava aine on sitruunaruohon eteerinen öljy. Se on deodoroiva, antibakteerinen ja rauhoittava. Sitä voidaan käyttää hieronnassa ja väsyneiden jalkojen virkistämiseen, se edistää verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia. Siitä on saatu apua myös rasvaisen ihon tasapainottamiseen ja rauhoittamiseen. Tuoksunsa vuoksi se saa hyönteiset pysymään loitolla.

  Saaren Taika eteeriset öljyt ovat aitojen luonnossa esiintyvien kukkien sekä kasvien osista ja valmistettu joko höyrytislaamalla tai kylmäpuristusmenetelmällä, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun eikä niihin lisätä mitään muita ylimääräisiä aineita.

  Luonnollinen, vegaaninen, antibakteerinen ja rauhoittava sitruunaruohon eteerinen öljy soveltuu esimerkiksi löylytuoksuksi, siivoukseen, aromaterapiaan sekä kosmetiikkaan. Vain ulkoiseen käyttöön. Eteerinen öljy voi aiheuttaa allergiaa ja sille voi pitkäaikaisen käytön seurauksena herkistyä.

  Käyttö: Löylytuoksuksi käytettynä lisää tuotetta 1 tippa kauhalliseen vettä, tuote on erittäin riittoisaa. Huom! Useimpia eteerisiä öljyjä ei saa käyttää sellaisenaan iholle ja noudatathan niiden yleisiä käyttöohjeita sekä rajoituksia aromaterapiassa ja kosmetiikkakäytössä.

  Pakkauskoko: 10 ml

  Säilyvyys:

  Säilytys: Viileässä paikassa lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

  Valmistusmaa:

  TUOTETIEDOT

  SAAREN TAIKA Eteerinen Öljy Sitruunaruoho 10 ml

  INCI: Cymbopogon citrates

  SKU: TP4358
  Osastot: , , ,
  Avainsanat: antibakteerinen, aromaterapia, eteerinen öljy, hoitava, kosmetiikka, luonnollinen, raikas, saaren taika, siivous, sitruunaruoho, virkistävä
  Valmistaja: