Siirry sisältöön
 • Ostoskori

  -60%

  SAAREN TAIKA Pyykkietikka Syksy 500 ml

  Luonnollinen, vaalea ja syksyn luonnon tuoksuinen pyykkietikka pyykkisi tehokkaaseen raikastamiseen ja pehmentämiseen. Huom! Etiketti repsottaa hieman.

  7,56 

  Varasto loppu

  KUVAUS

  Saaren Taika Pyykkietikka Syksy on nestemäinen, vaalea ja syksyn luonnon tuoksuinen muovipullossa oleva pyykkietikka.

  Tuotteen vaikuttavia aineita ovat luonnollinen väkiviinaetikka sekä piparmintun ja limen eteerinen öljy. Hapan väkiviinaetikka sulkee tekstiilin, varsinkin luonnonkuitujen kuidut saaden pyykin pehmeäksi, poistaa emäksisien pesuaineiden jäämiä ja saa myös pesukoneen kalkkikertymät kaikkoamaan. Se desinfioi ja raikastaa tekstiilit ollen luonnon oma hajunpoistaja. Piparmintun ja limen eteeriset öljyt tuovat tuotteeseen syksyisen raikkaan tuoksun.

  Tuotteessa on voimakas tuoksu 5/5.

  100% luonnollinen, raikastava ja pehmentävä pyykkietikka soveltuu erityisesti treenivaatteille tai tunkkaisille tekstiileille hajuja poistavan ominaisuutensa vuoksi. Soveltuu myös kaikelle pyykille huuhteluaineeksi pyykinpesuun, silitys- tai tekstiilien raikastussuihkeeksi ja jopa siivoussuihkeeksi. Vain ulkoiseen käyttöön. Eteeriset öljyt voivat aiheuttaa allergiaa ja niille voi herkistyä pitkäaikaisen käytön seurauksena.

  Käyttö: Pyykkietikoiden pulloissa on QR-koodi, jonka skannatessasi avautuu kännykkääsi ohjesivu.

  1. Huuhteluaineena: Annostele n. 1 rkl huuhteluaine lokeroon, tuote on laimentamaton joten normaalia vähäisempi määrä riittää.

  2. Raikastus- ja silityssuihke: Annostele pieni määrä tuotetta veden sekaan suihkepulloon.

  3. Siivoussuihke: Annostele pieni määrä tuotetta veden sekaan suihkepulloon. Huom! Laimentamaton etikka on erittäin hapanta (pH 2-3) jonka vuoksi laimentamattomana se ei sovi kaikille pinnoille.

  Huom! Etiketti repsottaa hieman, itse tuote on kuitenkin erinomainen.

  Pakkauskoko: 500 g

  Säilytys: Viileässä paikassa lasten ulottumattomissa.

  Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

  Valmistusmaa: Suomi. Valmistettu käsityönä Salossa.

  TUOTETIEDOT

  SAAREN TAIKA Pyykkietikka Syksy 500 ml

  INCI: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Lavandula angustifolia, Mentha piperita, Citrus aurantifolia, *limonene, *linalool

  * Esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä

  SKU: TP7580
  Osastot: , , ,
  Avainsanat: hajunpoisto, koti, luonnollinen, pyykin pesu, pyykkietikka, raikastava, saaren taika, talventuoksu, vegaaninen
  Valmistaja:

  Parasta ennen: 30.10.2023